Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Ο Χριστός δεν σώζει την Ευρωζώνη

26 σχόλια:

  1. Ντίνα Τριανταφύλλου
    Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου είπε ότι οι ευρωπαίοι είναι πρόστυχοι, και ότι πρέπει μόλις τακτοποιηθούμε, να φύγουμε από την Ε.Ε. Αυτός όμως ο ιερέας, ο π. Χριστόδουλος, σταθερά, τίμια, ευσυνείδητα, μιλούσε από το 1997 κι έγραφε για το ποιοι είναι οι τοκο-γλύφοι εταίροι μας. Στο βιβλίο του «Στη δύση της Ελευθερίας» το 1997, στην σελ.18, έγραφε: «στους δρόμους να ξεψυχάτε τους Γερμανούς δεν θα τους ενδιαφέρει και θα πιέζουν, για να εφαρμοστεί η οδηγία τους». Τότε όμως, όλοι είχαμε πέσει με τα μούτρα στα λεφτά των ευρωπαίων, και τότε οι ευρωπαίοι ήταν καλοί· τώρα που στέλνουν τον λογαριασμό είναι πρόστυχοι. Ο π. Χριστόδουλος σε όσα έγραψε επιβεβαιώθηκε σε όλα απολύτως, συνεπώς και σε αυτά που γράφει στον διευθύνοντα σύμβουλο της Deutsche Bank, θα επιβεβαιωθεί απολύτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτοι θελουν λαους με σκημενα τα κεφαλια δουλους δηλαδη και οχι λαους λαους....που μηλανε και για τον Χριστο...οι Αντιχριστοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
    Είναι αλήθεια ότι πολλές φορές εμπιστευόμουν αυτούς που ηγούνται στην εκκλησία, που μας διαβεβαιώνουν να μην ανησυχούμε γιατί «έχει ο Θεός». Έβλεπα όμως ότι όταν δεν έχει το κράτος ή εμείς, άσχετα αν έχει ο Θεός, Αυτός δεν δίνει. Έτσι πτωχεύουμε και δεν έχουμε. Τώρα κατάλαβα με αφορμή αυτά που είπε ο π. Χριστόδουλος στον Ηafeez, ότι ο Θεός σέβεται απόλυτα την προαίρεσή μας και εφ’όσον παίρνουμε την πίστη μας από τον Χριστό και την εναποθέτουμε σε απατεώνες, ψεύτες, κλέφτες, τοκογλύφους, τότε δικαίως ακούμε το «η πίστη σου κατέστρεψέ σε».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως λέει ο Αρχιμανδρίτης, εκεί το πάνε στην απόσυρση των χρημάτων και στην επιβολή του ηλεκτρονικού ελέγχου. Ήδη στην Ιταλία το ποσό που μπορεί να χρησιμοποιεί κανείς χωρίς κάρτα είναι 50 ευρώ. Σιγά μην αφήσουν τα χρήματα στις τσέπες των πολιτών. Οι τραπεζίτες θα τα έχουν, εκείνοι να τα κουρεύουν όσο και όποτε θέλουν χωρίς να σε ρωτάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δόξα τω Θεώ, που ακούγονται ακόμα φωνές σαν του παπα- Χριστόδουλου. Έχουμε πήξει στις πνευματικές αερολογίες, στα οράματα και θάματα, στις αναλύσεις επί των αναλύσεων για το τι εννοούσε ο τάδε παλαιός Γέροντας και στους διαγκωνισμούς για το ποιος ερμηνεύει σωστότερα τον γερο- Παϊσιο. Επιτέλους, να κι ένας ιερέας που στέκεται στα «πνευματικά του πόδια» κι έχει τη δυνατότητα να βλέπει καθαρά τι λέει ο Θεός, τι θέλει ο Θεός και τι μας φωνάζει η κοινή λογική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μωρέ ο παπάς καλά τα λέει κι απ'ότι ξέρω τα λέει κι από παλιά αλλά ποιός τον ακούει!Έχουμε πέσει με τα μούτρα στην κατανάλωση και δε βλέπουμε το δόκανο που μας περιμένει!!!Και θα μας το παίζουν και σωτήρες κι εμείς θα τους πιστεύουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατερίνα Ανδριανού
    Η εκκλησία είδε που ευρωπαίοι δεν θέλουν ούτε το όνομα του Χριστού να αναφέρεται στο ευρωπαϊκό Σύνταγμα, δεν Τον θέλουν μέσα ούτε ως απλή αναφορά, και η εκκλησία θέλει να είναι μαζί μ’αυτούς που δεν θέλουν τον Χριστό. Όπως λέει και ο Ηλιόπουλος: «Όπως καταλαβαίνετε, είμαστε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΦΙ .ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μραβο σε σενα που τα λες και στην εφημεριδα που τα δημοσιεύει.Γιαννης Νικολάου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανθρωπε του θεου γιατι δεν μιλας τοσο καιρό ,που κρύβεσαι?Ενας Χριστόδουλος πέθανε άλλος φάνηκε.Πρωτη φορα κληρικός μιλάει καθαρά και σοφά.Πες μας όμως τι μέλλει γενέσθαι, τι πρέπει να κάνουμε?Χρηστος Κακουρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα γεγονοτα με την Κυπρο επιβεβαιωνουν απολυτα οσα λεει ο παπας.Ποιος εχει τωρα σειρα?Μαρια Αντωνοπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΙ ΝΗΦΑΛΙΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΧΡΗΣΤΟ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μακάρι να είχαμε πολλούς τέτοιους παπάδες. Εμείς έχουμε συνηθίσει οι παπάδες να μη μιλάνε και να μην μπαίνουν μπροστά, και όταν άλλοι μας θανατώνουν, οι παπάδες να μας κηδεύουν, να μας κάνουν τα μνημόσυνα και μάλιστα και αυτά όχι δωρεάν, αλλά με το αζημίωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ ωραία ο αρχιμανδρίτης εξηγεί γιατί γίνονται όλα αυτά και ο Θεός δεν επεμβαίνει. Δυστυχώς, πολλοί λένε: «έχει ο Θεός», «θα βοηθήσει ο Θεός». Όμως η αλήθεια είναι αυτή που λέει ο αρχιμανδρίτης: «Όπως δηλ. στρώσαμε θα κοιμηθούμε». Είναι σίγουρο ότι το επόμενο στάδιο της ευρωζώνης είναι να επιβάλει την αχρήματη κοινωνία και να ελέγχει απολύτως όλες τις συναλλαγές μας. Ο σκοπός όλων αυτών των κρίσεων είναι για να επιβάλει αυτό το σύστημα. Αυτός ο αρχιμανδρίτης, με απόλυτη λεπτομέρεια το 1996, στο βιβλίο του «Σκεύος Εκλογής», στην σελ. 420, προέβλεψε όχι μόνο την κρίση, αλλά και το τι θα λένε τα ΜΜΕ και η Ε.Ε. Το πνεύμα αυτού του ιερέα είναι αξιόπιστο και δοκιμασμένο σε βάθος χρόνου.
    Κώστας Τριάντης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χαριστός Ανδρέας
    Η Ελλάδα καταστράφηκε ως κράτος, οι πολίτες καταστρέφονται. Όπως λέει ο π. Χριστόδουλος, υλοποιείται το 13ο κεφάλαιο της Αποκάλυψης. Γιατί τέτοια εκκωφαντική σιωπή από την εκκλησία; Οι Αγιορείτες, τι τηρούν; το «άλαλα τα χείλη των….»; Γι’αυτούς «η σιωπή είναι χρυσός»; Ένα είναι σίγουρο: Η σιωπή δεν είναι ΧΡΙΣΤΟΣ, εκείνος όταν ήρθε στην γη «έκραζε λέγων ουαί…..».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  16. Σας προτείνω να δείτε την ομιλία του Αρχιμανδρίτη στην μεγάλη διαδήλωση για τα με-ταλλεία «ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ» στην διεύθυνση «epitropesdiodiastop.blogspot.gr/2013/02/blog_post_25.html». Δείτε ακόμα την συ-νέντευξη του π. Χριστόδουλου «Έλληνες, ξεσκουριάστε και απαντήστε τους μολών λα-βέ!» (διεύθυνση www.dimokratianews.gr/content/14069/«Έλληνες-ξεσκουριάστε-και-»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δημήτρης Βαρβαρής
    Δείτε λίγα από αυτά που έγραφε στο βιβλίο του «ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» το 1997 στην ιστοσελίδα «οrhodoxathemata.blogspot.gr/2012/07/blog_post_9025.html με τίτλο «ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  18. Όταν αυτός ο ιερέας από το 1996 τα έλεγε και τα έγραφε, οι εκκλησιαστικοί ηγέτες και οι αγιορείτες δεν συμφωνούσαν και διαχώριζαν την θέση τους από τα όσα έγραφε αυτός ο ιερέας για τους ευρωπαίους χορηγούς τους, και καθησύχαζαν τότε τους πιστούς και τους Έλληνες για την καλή Ε.Ε. Τώρα που όλα όσα είπε ο ιερέας βγαίνουν ακριβώς όπως τα είπε, τώρα αυτοί λένε ότι οι ευρωπαίοι είναι πρόστυχοι, και ενώ ο λαός υποφέρει αυτοί πάλι δεν μιλάνε. Πάλι αυτός ο ιερέας είναι που μιλάει.......Αρίστος Πετρίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ελένη Κωστοπούλου
    Ο π. Χριστόδουλος το 2000 στο βιβλίο του «ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΟΜΩΝ ΕΛΟΓΙΣΘΗ», στην σελ.260, έγραφε: «Πρέπει ο λαός να ξυπνήσουμε», και στην σελ. 293 παρακαλούσε όλους μας «να μην δανείζονται, και όσοι έχουν δάνεια να τακτοποιήσουν σύντομα τα χρέη τους», διότι θα μας έφερναν εδώ σ’ αυτή την κρίση. Εμείς όμως, ακούγαμε παπάδες και δεσποτάδες που μας έλεγαν: «ο Χριστός νικά τον κόσμο». Η αλήθεια όμως, είναι αυτή που λέει ο π. Χριστόδουλος. Ο Χριστός ούτε μέσα στον παράδεισο δεν εμπόδισε τον άνθρωπο να κάνει αυτό που ήθελε, ούτε όμως εμπόδισε να υποστεί και τις οδυνηρές συνέπειες της επιλογής του. Αμφότερα -και το θέλημα και οι συνέπειες- είναι δική μας επιλογή και όχι του Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έχω διαβάσει όλα τα βιβλία του ιερομονάχου Χριστοδούλου. Είναι αλήθεια ότι από το 1996 προέλεγε όλα αυτά που σήμερα βιώνουμε, αλλά μια παροιμία λέει: «Τωρινή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πέτρος Τριαρίδης
    Είναι ο ίδιος ιερέας που πρωτοστατεί στην Β. Χαλκιδική και με τους πύρινους λόγους του φωνάζει με τις «Σκουριές, Έλληνες ξεσκουριάστε».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ειρήνη Κωνσταντίνου
    Αξίζει να διαβάσετε αυτά που έγραφε ο αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος το 1996 στο βιβλίο του με τίτλο ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ. Το κείμενό του από τις σελ. 420-421 μπορείτε να το δείτε στην διαδικτυακή διεύθυνση eleytheriadhs.blogspot.gr/2010/12/1996.html με τίτλο «ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ 1996 ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ" Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όπως λέει ο Αρχιμανδρίτης, εκεί το πάνε στην απόσυρση των χρημάτων και στην επιβολή του ηλεκτρονικού ελέγχου. Ήδη στην Ιταλία το ποσό που μπορεί να χρησιμοποιεί κανείς χωρίς κάρτα είναι 50 ευρώ. Σιγά μην αφήσουν τα χρήματα στις τσέπες των πολιτών. Οι τραπεζίτες θα τα έχουν, εκείνοι να τα κουρεύουν όσο και όποτε θέλουν χωρίς να σε ρωτάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θωμάς Αϊδινιώτης
    Καλά, παιδιά, πώς γίνεται ο Χριστός να μην αναπαύεται με τους στυγνούς τοκογλύφους των λαών, και η εκκλησία ν’ αγωνίζεται να μην βγούμε από την παρέα αυτών των τοκογλύφων; Πώς καταντήσαμε να είναι ο φόβος μας το μην τυχόν και βγούμε έξω από το κλαμπ των τοκογλύφων που μας ρουφάνε το αίμα; Πάντως έχουμε χριστιανικό πνεύμα, μπράβο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  25. Μου άρεσε πολύ η διάκριση αυτού του ιερέα, η προτεραιότητα της καταστροφής των οικονομικών των συγκεκριμένων χωρών του νότου, και η αποδυνάμωση σε βαθμό εξαθλίωσης των πολιτών, ώστε να καμφθεί κάθε ίχνος αντίστασης. Είναι τελικά τυχαίο γεγονός; Δεν νομίζω. Όταν μόνο ένας έχει γρίπη, τον μαλώνεις ότι δεν πρόσεξε και κρύωσε. Όταν κι άλλος εμφανίζει γρίπη, τότε αρχίζεις να προβληματίζεσαι. Αν τα ΜΜΕ σου έχουν αφήσει κάποιο περιθώριο ακόμα σκέψης, τότε πράγματι όταν βλέπεις μια επιδημία στις κατ’ εξοχήν θρησκευτικές χώρες, ενώ οι άθεες χώρες του βορρά (Βέλγιο, Ολλανδία, Αυστρία, Γερμανία, Σουηδία,…) δεν έχουν ούτε καν σινάχι ή φτέρνισμα, νομίζω ότι συγχωρείται στον καθένα μας έστω να αναρωτηθεί τώρα αν θέλει να ακούει τις αναλύσεις του Μπάμπη Παπαδημητρίου, βοήθειά του.
    Γραμματική Φωτιάδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ksipna kosmeeeeee!!!!!sikothite apo ton kanape...min perimenete na sas sosoun aytosothite..

    ΑπάντησηΔιαγραφή